Autotron Rosmalen is een evenementenlocatie gelegen in Rosmalen, Nederland. Het is een multifunctioneel complex dat bekend staat om het organiseren van diverse evenementen, waaronder beurzen, tentoonstellingen, concerten en andere bijeenkomsten. Autotron is oorspronkelijk opgericht als een automuseum, maar heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een veelzijdige locatie voor verschillende soorten activiteiten.

Het complex beschikt over ruime expositieruimtes die ideaal zijn voor het tentoonstellen van auto’s, motoren en andere voertuigen. Het heeft een rijke geschiedenis als het gaat om het tonen van klassieke en vintage voertuigen, waardoor het een populaire bestemming is voor autoliefhebbers. Het automuseum van Autotron Rosmalen biedt bezoekers de mogelijkheid om een reis door de geschiedenis van de auto-industrie te maken en zeldzame voertuigen te bewonderen.

Autotron Rosmalen

Foto: indebuurt.nl

Naast het automuseum is Autotron ook bekend om zijn grote evenementenhallen die regelmatig worden gebruikt voor beurzen en tentoonstellingen. Bedrijven en organisaties organiseren hier uiteenlopende evenementen, variërend van vakbeurzen tot consumentenshows. De flexibele ruimtes maken het mogelijk om verschillende soorten evenementen te huisvesten en trekken een divers publiek aan.

Het terrein van Autotron Rosmalen biedt ook faciliteiten voor buitenevenementen en heeft parkeergelegenheid voor bezoekers. De locatie is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel organisatoren als bezoekers.

Het complex heeft in de loop der jaren verschillende veranderingen en renovaties ondergaan om aan de moderne eisen te voldoen. Autotron Rosmalen heeft zich zo aangepast aan de evoluerende behoeften van de evenementenindustrie en blijft een belangrijke speler in de regio voor het organiseren van diverse bijeenkomsten en exposities. Met zijn combinatie van een rijke autogeschiedenis en veelzijdige evenementenfaciliteiten blijft Autotron Rosmalen een gewaardeerde locatie voor zowel liefhebbers als professionals in verschillende sectoren.

De aquariumbeurs Vivarium vind hier de laatste jaren plaats.

Categorieën: Beurzen