Aquaflora Nano Aquascaping Contest – ANAC 2024

Inzendingen zijn vanaf nu mogelijk!

ANAC is een uniek aquascaping wedstrijd concept. Deelnemers halen een wedstrijdset op tijdens het Kickoff-evenement op 22 juni bij Aquaflora in Vinkeveen, Nederland, en bouwen en onderhouden hun aquarium thuis. Deelnemers presenteren hun volgroeide aquascape in een geweldige line-up op de Vivarium-show in november in Rosmalen, Nederland, waar een internationaal team van professionele juryleden de winnaars zal kiezen. 

Organisatoren: Aquaflora & Vivarium 

Maximaal aantal finalisten: 30 

Finalisten worden in de voorselectie ronde geselecteerd door een team van professionele juryleden. ANAC 2023 Top 10-winnaars worden automatisch geselecteerd voor ANAC 2024 

Wil je een van onze 30 ANAC 2024 deelnemers/finalisten zijn? 

Lees dan hieronder op welke data jouw aanwezigheid gewenst is en solliciteer snel! 

1 – DEADLINE AANMELDING: 20 MEI 

2 – AANKONDIGING FINALISTEN: 31 MEI 

3 – KICKOFF EVENEMENT BIJ AQUAFLORA: 22 JUNI 

4 – DEADLINE HARDSCAPE-INDELING: 24 JUNI 

5 – DEADLINE VOOR HET PLANTEN: 25 JUNI 

6 – OPBOUW BIJ VIVARIUM: 22 NOVEMBER 

7 – PRIJSCEREMONIE: 24 NOVEMBER 

HOE AANVRAGEN: 

Stuur een e-mail naar aquascaping@aquaflora.nl met uw volledige naam, land waar u woont en maximaal 3 foto’s van uw eerdere aquascapes. De winnaars van de ANAC 2023 top 10 moeten zich ook aanmelden, maar er zijn geen foto’s vereist. 

Vorig jaar was ANAC een prachtig eerbetoon aan Filipe Oliveira. Alle deelnemers creëerden een TreeScape ter ere van de ‘Treeman’. Dit jaar keren we terug naar het freestyle concept waarbij alle echte aquascaping stijlen zijn toegestaan.

ANAC 2024

Tijdens het Kickoff Event bij Aquaflora op 22 juni ontvangen de deelnemers een nano aquarium, licht, filter, soil, planten en hardscape. 

Planten moeten vooraf worden gekozen, hardscape kan tijdens het evenement worden geselecteerd. Tijdens deze dag zullen we onze deelnemers vermaken met aquascaping entertainment van hoog niveau, om de inspiratie aan te wakkeren! 

ANAC wordt ondersteund door een aantal geweldige merken in de aquascaping hobby. 

 

Categorieën: Beurzen