Op zondag 28 mei 2023 organiseren wij een meeting, daarbij zijn al onze leden en aanhang welkom. Ook mensen die geen lid zijn, zijn van harte welkom. Op deze dag zullen diverse activiteiten plaats vinden zoals demonstraties en lezingen, wij willen graag gratis kennis delen!

meeting mei 2023

28 mei 2023 organiseert Aquarium Mentor een meeting tijdens het feestweekend bij Aquariumgek in Oosterhout.

U bent van harte welkom van 12:00 tot 17:00 uur. U kunt op deze dag vele mede aquarianen beter leren kennen, lekker een hapje eten of iets drinken. Het evenement is voor alle leeftijden en bovendien GRATIS! Het word een leerzame dag vol gezelligheid, kennis en acties.

Vanaf 12 uur trappen we af met een geweldige live aquascape van Leon Koenders, die deel uitmaakt van het A-team van Aquaflora. Het is mogelijk om Leon allerlei vragen te stellen over aquascaping tijdens de demonstratie. Daarna vanaf 15:30 uur is er een lezing over bettas, die word gegeven door Joep van Esch grondlegger van Bettas4all en Bettaterritory, ook hij zal al uw vragen beantwoorden. Deze leerzame dag word gesponsord door Aquariumgek, Aquaflora, OaseSera.

*Locatie: Leijsenhoek 51, 4901 ER Oosterhout

 

 

Categorieën: Website