Met onze website en Discord server maken wij gebruik van Vrijdag deeldag op aquarium gerelateerde Facebook groepen. Op vrijdag is het mogelijk om te adverteren op diverse Facebook groepen mits zij een link terug kunnen plaatsen. Echter hebben wij geen Facebook groep, dus zij kunnen dat niet. Hieronder zullen we daarom de links plaatsen van de groepen waarop wij mogen adverteren. Dit gaat dus niet perse om groepen die juiste informatie geven, maar om groepen die ons de kans bieden omdat wel te doen. Er zitten kleine groepen tussen met misschien maar twintig leden, maar ook groepen met misschien wel honderdduizend leden. Er zitten gespecialiseerde groepen tussen, maar ook  algemene. Nederlandstalige groepen, maar ook Engelstalige.

De meeste grotere Nederlandstalige Facebook groepen staan vrijdag deeldag niet toe en doen daar niet aan mee, terwijl ze vaak zelf zo groot zijn geworden daardoor. De groepen die wel meedoen staan eigenlijk alleen andere Facebook groepen toe en geen externe websites. Wij krijgen echter vaak een uitzondering. Om iets terug te doen plaatsen we hier onder de links van deze groepen.

Facebook groepen

Foto: samhelpt.nl

Aquarium planten, dieren gratis of voordelig

Planted tanks community fish

East Belgium Pleco

Aquarium en toebehoren te koop

Monster fish freaks

Tetra world

Better betta keepers

Aquarium antics

Gratis aquarium dieren/spullen Benelux

Garnalen discussie

Alles over aquarium planten en mossen

Fish tank enablers

Maanvis liefhebbers

Tropisch aquarium vissen en toebehoren

Zeewater marktplaats Nederland

Discus things

Aquarium koopjes NL

Exploring aquatic Atlantis

Aquarium hulp voor elkaar met elkaar

Dutch Aquascape Community

Aquarium Liefhebbers NL

Aquarium voor starters

Heb jij een Facebook groep en wil je je link delen? Dit mag op onze Discord server in #links. Verwacht echter wel dat wij dan op vrijdag onze link zullen delen op jouw groep.

 

 

Categorieën: Website