Op 16 november 2020 is de domeinnaam van Aquarium Mentor geregistreerd door Sander Keuzenkamp en Jeffrey van Hees. We hebben een begin gemaakt met de website en zijn opzoek gegaan naar een geschikt platform. Facebook vonden we te beperkt, iedereen moest een gratis mentor kunnen krijgen. Elk netwerk had voordelen en nadelen, maar we keerde steeds weer terug bij Discord. Op 15 november 2020 is onze server opgestart. Het was de bedoeling om op 1 januari officieel open te gaan, maar het was ietsje eerder. Nu zijn we bijna 2 jaar verder, we hebben meer dan 350 leden!! We hebben succesvolle mentorschappen gehad, maar ook gefaalde mentorschappen. We hebben vriendschappen gemaakt en onderhouden. We hebben verschrikkelijk veel gelachen en doen dat nog dagelijks.
Aquarium Mentor Discord server
In 2021 zouden we op Vivarium staan met een stand, maar vanwege Corona ging dat niet door. In mei 2022 hadden we een succesvolle meeting bij Aquariumgek in Oosterhout in samenwerking met AquaInfo.nl , vele leden kwamen daar naar toe. We hebben vanaf het begin een goede band met Aquariumgek en wij wilden ons jubileum dan ook graag trots met jullie vieren!
Aquariumgek
Vandaag zijn er 6 cadeaubonnen ter waarde van €20 per stuk verloot aan onze leden, deze werden gesponsord door het beheer en door Aquariumgek.
Categorieën: Website

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *