Kennis zorgt voor groei, groei zorgt weer voor succes.

Er is veel informatie te vinden over het houden van aquaria. Deze informatie is soms correcte, soms niet volledig compleet of zelfs niet waar. Google is je beste vriend, iets wat vaak wordt gezegd, maar helaas niet altijd het geval is. Of je vind een goed artikel, sluit de pc af en kan vervolgens de webpagina niet meer vinden.

Ook zijn er mensen die graag alles rustig nog eens een keer willen nalezen of iets willen terug zoeken, omdat ze iets niet meer helemaal zeker weten.

Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig.

Lijkt het je leuk om correcte en duidelijke artikelen te schrijven en of heb je deze al liggen? Dan lijkt het ons tof als we deze mogen plaatsen op de website, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Uiteraard mag de schrijver van het artikel zijn naam onder de artikelen vernoemen en zal deze ook de credit krijgen. Het artikel mag over van alles gaan zolang het maar te maken heeft met onze passie.

Wil je een artikel insturen?

Dan kan dit naar 1 van de beheerders verstuurd worden. Alvast reuze bedankt aan de gene die hier zijn of haar tijd in wil steken.

Categorieën: Website

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *